top of page

Group

Public·19 members

Kenaqu Me Jeten Tende.pdf


Prsh edhe un jam 15 dhe mund te te kuptoj shum mire kjo eshtw faza.me e veshtire e jetes sone paso jemi te dobeta dhe lendohemi nga gjithka por edhe un kam pasur veshtersi me jete kam pasur lendime dhe sfida qe tjerat vajza nuk e din qka jane por un them se kjo gje eshte me mire pasi na ben meteforte dhe jemi te pergaditue per sfidat e ardhme qe vine nga.jeta si edhe sporvat nga zoti dhe mua nganjehere me beht jeta bajat por une behem e forte per nje ardhme e cila ka allim nga kjo e tashmja e mjerueshme une kam pare fytyrat e gjih.miqve te rrem ge te gjithe ik l kam larguar nga jeta besom ndihem me mire une do luftoj qe te tjeret mos te thone kjo eshte edobet dhe te shrytezojme ate mindesi dhe.te me sulmojne jeta te lodh e di por ti lufto qesh sepse kur armiqet e tu teshohin tepervuajtir kenaqen une ndoshta qaj gjithe naten por askush sme sheh e ngushhelloj veten askush se ben kete thjesht vetjma ime tjesht merr gjithe anete tua te mira beja ato qe si ke paramenduar ti besh kur pasi ke then jam e dobet ose friksohem dhe do shohesh sa e bekuar je shpresoj te kem ndihmuar pak dhe fillo te gjesh miq te ri por te vertete pasi tani fillon shkolla dhe mbasi je 15 tani do hysh ne shkolle te mesme do takosh miq te rij dhe kenaqu shijo jeten.
Kenaqu Me Jeten Tende.pdf

076b4e4f54


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page